Skip to content

Brasserie
van Asperen

Culinair genieten doe je bij onze Brasserie. Waar diversiteit en passie voorop staat.

Reserveer hier

Culinair Genieten in de Brasserie

Welkom bij Brasserie van Asperen. Een restaurant in de Veemarktstraat waar je kunt lunchen, borrelen en dineren.

Overdag is er keuze uit lunchgerechten, sandwiches, soepen en salades. Je kunt bij de brasserie gezellig borrelen met keuze uit diverse borrelhapjes, oesters en mooie kazen.

Op de dinerkaart staan uiteenlopende voor-, hoofd- en nagerechten met vlees, vis en vegetarisch. Je kunt ook een 3- of 4-gangenmenu samenstellen met keuze uit alle gerechten van de dinerkaart.

Reviews van onze gasten

Djonie H.
10/10
Heerlijk eten voor een mooie prijs! Erg vriendelijke bediening. Ik vind het vooral ook heel fijn dat de brasserie niet middenin de drukte van de grote markt zit.
Wim V.
9/10
We hebben heerlijk gegeten en alle gerechten zagen er prachtig uit. Mooie prijs voor een menu met volop heerlijke keuzes. Met fijne bediening was het een hele geslaagde avond.
Richard v.
8.5/10
Lekker eten met zeer vriendelijk personeel. Alles wat je wenst aan een restaurant! Lekker eten met zeer vriendelijk personeel. Alles wat je wenst aan een restaurant!
Wendie v.
9/10
We werden zeer gastvrij ontvangen, een hoog tafeltje voor twee. Wel iets krap met al dat eten en drinken erop. Het eten was heerlijk. Helaas was het voorgerecht zoveel dat ik het hoofdgerecht niet op kreeg. De bediening zeer vriendelijk.

Een kijkje in de brasserie

Contact

Veemarktstraat 9
4811 ZB Breda
076 – 785 1866

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
12:00 – 20:30*
12:00 – 20:30*
12:00 – 20:30*
12:00 – 20:30*
12:00 – 20:30*
12:00 – 20:00*

* Sluitingstijd van de keuken Lunch is van 12.00 tot 17.00

Onze andere zaken

Een sfeervolle Gastrobar, een gezellig eetcafé of culinair genieten in onze brasserie? Bekijk zeker onze andere zaken, en laat je verrassen! Voor elke gelegenheid de gepaste locatie.

nieuwe menukaarten vanaf 12 mei

Vanaf 12 mei zijn er nieuwe menukaarten bij Brasserie Van Asperen en de Lunchcafé Vriendin! Onze koks hebben weer een smaakvolle selectie van gerechten samengesteld, welke je zeker zullen verrassen en verwennen.

We hopen je snel te mogen verwelkomen en je te laten genieten van onze nieuwe creaties.

Vacature alert

Wij zijn per direct op zoek naar horeca-managers, bedrijfsleiders, chef-koks, zelfstandig werkend koks, medewerkers bediening en afwassers.

Wil jij graag werken in onze mooie bedrijven en ben jij gepassioneerd in je vak? Dan bieden wij jou een mooie werkplek, fijne werktijden en een goed salaris! Onze teams rouleren tussen de verschillende bedrijven dus elke dag is weer een prachtige uitdaging!

Interesse? Bel of mail dan je motivatie en CV naar dennis@vanasperenhorecagroep.nl en  085 – 070 2817.